Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка задържане под стража спрямо тримата мъжа,

...
Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка задържане под стража спрямо тримата мъжа,
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста тримата мъже, обвинени в грабеж на възрастен мъж в пловдивско село

Пловдивският областен съд взе най-тежката мярка задържане под стража спрямо тримата мъжа, обвиняни в грабеж и побой на 74-годишен мъж в село Триводици. 
Прочетете още
Припомняме, че на 4 март на тел. 112 бил подаден сигнал за осъществен обир в дома на 74-годишния мъж. Установено е, че към 23 часа в двора на къщата на потърпевшия влезнали 34-годишният Н.М., 46-годишният М.Д. и 24-годишният Д.С.

Дядото се събудил от шума и излязъл на открито. Щом го видели, тримата поискали пари. Той им отвърнал, че няма, а те почнали да му нанасят удари по тялото. Мъжът се развикал за помощ. В това време тримата лишили от двора на къщата към 170 метра меден кабел и други движимости и избягали. След подадения сигнал са били извършени незабавни оперативно-издирвателни дейности и причинителите на грабежа са открити от полицията. Н. М. е направил действието в изискванията на рисков рецидив. Той е осъждан три пъти.

За това закононарушение законът планува затвор. Днес тримата бяха изправени пред съда, с цел да се реши дали да бъдат оставени за непрекъснато в ареста. Магистратите решиха, че макар ранния стадий на следствието, от събраните досега доказателствата по делото може да се направи обосновано съмнение, че тримата са направили закононарушението, за което им е повдигнато обвиняване.

Окръжен съд – Пловдив одобри, че при мярка друга от задържане под стража е налице действителна заплаха от осъществяване на друго
закононарушение. Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР